March 12, 2020

February 12, 2020

January 1, 2020

October 4, 2018

September 8, 2018

Please reload

Recente berichten

WiK on air

October 4, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Dank u wel!

April 9, 2018

 

Aan ons geliefd publiek: dank u wel ! Jullie waren met exact 222 aanwezigen op MUSIC LIVE 2018, het lenteconcert van WiK. Wat zou de harmonie moeten doen zonder zo'n enthousiast publiek ?! 

 

Aan alle vrijwilligers aan de inkom, achter en voor de toog, achter de schermen, aan de belichting en geluid: dank u wel ! Ook al spelen de muzikanten nog zo goed, zonder jullie valt deze avond in duigen.

 

Aan de directie van Edugo Lochristi: dank u wel ! De sportzaal van jullie school blijkt de ideale uitvalsbasis voor ons lenteconcert. 

 

Aan de jonge muzikanten van de Youth Band: dank u wel ! Jullie waren het ideale voorprogramma (zijn jullie al te boeken voor de zomerfestivals ? ;-) ).

 

Aan onze dirigent Tony Van de Voorde: dank u wel ! Al die weken van repeteren en hard labeur hebben geleid tot een lenteconcert van hoogstaand muzikaal niveau. Op naar meer van dat !

 

 

Volgende afspraak: 20 oktober 2018 voor ons Groote Oorlog-concert in de Groene zaal van Sint Bavo te Gent ! Of één van de vele zomeruitstappen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Koninklijke Harmonie Willen is Kunnen vzw

Boskapellaan 79

9080 Lochristi

  • Facebook WiK
  • Youtube WiK
  • Instagram WiK

(c) 2018 - Er werden geen noten gekraakt tijdens het maken van deze website