March 12, 2020

February 12, 2020

January 1, 2020

October 4, 2018

September 8, 2018

Please reload

Recente berichten

WiK on air

October 4, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

WIK op avontuur in Hannover !

July 13, 2018

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli gingen we met zo’n 24 muzikanten naar Hannover. Hier wordt elk jaar het Schützenfest gevierd, een feest vol muziek, dans en plezier. Na een lange busrit mochten we op zaterdagavond een Duitse, vrouwelijke schuttersvereniging begeleiden op weg naar één van hun leden. Hier brachten we een serenade gevolgd door de kroning van een van de leden tot prinses van de schuttersvereniging. Als bedanking kregen we ... worst en bier! En dan nog à volonté !! Nadat onze magen waren gevuld, brachten we nog een halfuurtje muziek. Hierna vertrokken we richting de Schützenplatz in Hannover. Op deze parking van het voetbalstadion staat elk jaar een gigantische foor opgesteld: eetkrampjes, achtbanen, bierkramen, attracties… 

 

Zondag maakten we ons al vroeg klaar om te vertrekken richting het stadhuis van Hannover. Hier verzamelden zich vele harmonieën en muziekverenigingen, de muziek leefde er echt! Vanaf het stadhuis vertrokken we in de stoet. Het mooie weer en de talrijke bezoekers draagden bij aan een enorm aangename sfeer. Na het marcheren mocht iedereen zich uitleven op de kermis, of koopjes doen in de stad. Rond 16u vertrokken we opnieuw richting Lochristi.

 

Wil je meer weten over onze avonturen in Hannover, bekijk dan onze aftermovie en de foto’s op onze facebookpagina!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Koninklijke Harmonie Willen is Kunnen vzw

Boskapellaan 79

9080 Lochristi

  • Facebook WiK
  • Youtube WiK
  • Instagram WiK

(c) 2018 - Er werden geen noten gekraakt tijdens het maken van deze website