March 12, 2020

February 12, 2020

January 1, 2020

October 4, 2018

September 8, 2018

Please reload

Recente berichten

WiK on air

October 4, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

WiK start haar feestjaar

September 8, 2018

1819... de eerste keer dat er sprake is van de harmonie van Lochristi

2019... 200 jaar later en de harmonie is nog nooit zo springlevend geweest !

 

Een harmonie die haar 200ste verjaardag viert, dat mag niet ongezien voorbijgaan. Onder het motto "een 200 jarige vier je niet op één dag" gaf WiK op 2 september 2018 het startschot van een heus feestjáár.

De aftrap van dit feestjaar werd gegeven in de raadszaal van het gemeentehuis. Muzikanten, oud-muzikanten, bestuursleden en hun familie werden ontvangen door de voorzitter Johnny De Waele en kregen felicitaties van schepen van cultuur Marie-Claire Vannieuwenhuyse en voorzitter Vlamo Oost-Vlaanderen Youri Vande Sande. Tijdens deze openingsplechtigheid werd ook een nieuw logo, het gelegenheidsbier LoWiK én een jubileumboek voorgesteld. 

 

Het nieuwe logo van de hand van Maarten Bauwens zie je binnenkort op al het drukwerk van de harmonie verschijnen. Het gelegenheidsbier LoWiK is gebrouwen door de Proefbrouwerij volgens een origineel recept en kan je komen proeven op één van onze vele activiteiten. Het jubileumboek is een lijvig boek geworden, samengesteld door Ivan Burggraeve en Lucien Vermeulen die het archief van de harmonie uitgespit hebben. Het boek verschijnt in 2019 en kost 30 €, maar er kan nu al ingetekend worden door ons te contacteren via de website.

 

200 jaar WiK kan je ook nalezen op Lochristi blogt en de Lochristinaar.

 

Hou onze agenda in de gaten voor alle feestactiviteiten !

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Koninklijke Harmonie Willen is Kunnen vzw

Boskapellaan 79

9080 Lochristi

  • Facebook WiK
  • Youtube WiK
  • Instagram WiK

(c) 2018 - Er werden geen noten gekraakt tijdens het maken van deze website