AGENDA WiK

Mar 14, 2020

11u

MUSIC LIVE Apero - CANCELLED

CANCELLED - Update: wegens de Corona-crisis wordt dit concert geannuleerd. Verkochte tickets worden terugbetaald via uw contactpersoon. U kan ons tevens contacteren via harmonie.lochristi@yahoo.be of via het contactformulier op onze website.

Jaarlijks lenteconcert van de harmonie van Lochristi, samen met de Youth Band. Muziek waarvan je blij wordt, vergezeld met een glaasje bubbels.

Kleuterschool Gemeentelijke Basisschool, Koning Boudewijnlaan, 9080 Lochristi

Deuren open om 10u30, concert om 11u00

Tickets: VVK 10 €, ADK 12 €   --> ticket is inclusief 1 gratis aperitief !

Mar 28, 2020

EVALUATIECONCERT

De voorbije jaren heeft dirigent Tony hard gewerkt met zijn muzikanten. WiK is benieuwd hoe dit beoordeeld wordt door muziekexperten en doet daaro mee aan de evaluatieconcerten van VLAMO. Afspraak op 29 maart te Berlare.

Oct 16, 2020

WiK CONCERTEERT ROND DE WERELD

Save the date voor het jaarlijkse herfstconcert van de harmonie.

Meer informatie volgt later

AGENDA YouthBand

Feb 13, 2020

en ook 15 FEB

REPETITIEWEEKEND

Samson en Gert zongen het al: "Repeteren, repeteren... Wie zijn best doet, zal het leren!". Dat geldt niet alleen voor het harmonieorkest, maar ook voor de Youth Band. Daarom sluit de Youth Band aan bij het repetitieweekend van de harmonie.

Programma:

- vrijdagavond 14 februari, van 19u15 tot 20u30: repetitie in de kleuterschool

- zaterdag 15 februari, vanaf 15u50: samenkomst eerst in het repetitielokaal, daarna repetitie in de kleuterschool.  We sluiten de dag af met een spaghettifestijn en onze traditionele quiz.

- zondag 16 februari: GEEN repetitie

Mar 14, 2020

11u00

MUSIC LIVE Apero

Jaarlijks lenteconcert van de harmonie van Lochristi, samen met de Youth Band. Muziek waarvan je blij wordt, vergezeld met een glaasje bubbels.

Kleuterschool Gemeentelijke Basisschool, Koning Boudewijnlaan, 9080 Lochristi

Deuren open om 10u30, concert om 11u00

Tickets: VVK 10 €, ADK 12 € --> ticket is inclusief 1 gratis aperitief !

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen