top of page

WIK op avontuur in Hannover !

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli gingen we met zo’n 24 muzikanten naar Hannover. Hier wordt elk jaar het Schützenfest gevierd, een feest vol muziek, dans en plezier. Na een lange busrit mochten we op zaterdagavond een Duitse, vrouwelijke schuttersvereniging begeleiden op weg naar één van hun leden. Hier brachten we een serenade gevolgd door de kroning van een van de leden tot prinses van de schuttersvereniging. Als bedanking kregen we ... worst en bier! En dan nog à volonté !! Nadat onze magen waren gevuld, brachten we nog een halfuurtje muziek. Hierna vertrokken we richting de Schützenplatz in Hannover. Op deze parking van het voetbalstadion staat elk jaar een gigantische foor opgesteld: eetkrampjes, achtbanen, bierkramen, attracties…

Zondag maakten we ons al vroeg klaar om te vertrekken richting het stadhuis van Hannover. Hier verzamelden zich vele harmonieën en muziekverenigingen, de muziek leefde er echt! Vanaf het stadhuis vertrokken we in de stoet. Het mooie weer en de talrijke bezoekers draagden bij aan een enorm aangename sfeer. Na het marcheren mocht iedereen zich uitleven op de kermis, of koopjes doen in de stad. Rond 16u vertrokken we opnieuw richting Lochristi.

Wil je meer weten over onze avonturen in Hannover, bekijk dan onze aftermovie en de foto’s op onze facebookpagina!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page