top of page

'De Oorlog Verslaan' in de pers

Ons oorlogsconcert komt stilaan dichterbij. Elke vrijdagavond wordt er duchtig gerepeteerd. En gelukkig komen stilaan alle muzieknootjes op hun juiste plaats terecht. "Dat is toch gemakkelijk voor een harmonie van het kaliber van Lochristi", zou een omstaander kunnen denken. Maar deze keer is het toch een héél grote uitdaging geweest voor dirigent Tony. Niet alleen moeten de instrumenten goed op elkaar afgestemd zijn. Deze keer moet de muziek ook nog eens samenvloeien met de tekst van verteller Dirk. Hoe ze dit voor elkaar krijgen, lees je deze maand in het Lootse tijdschrift 9080.

Opdat we niet zouden vergeten...

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page